Palvelemme Porin IsoKarhussa

Satakunnan vuoden 2020 perheyritykseksi valittu Lääkärikeskus Minerva on toiminut Raumalla jo vuodesta 1988 lähtien. Euraan toimipiste avattiin vuonna 2001, ja syksyllä 2022 satakuntalainen lääkärikeskus laajeni Poriin. 

Missä Minervan toimipiste Porissa sijaitsee?

Minerva palvelee Porin IsoKarhussa, osoitteessa Isolinnankatu 15. Sisäänkäynti Minervaan Liisankadulta ja kauppakeskuksen sisältä.

Aukioloajat ja ajanvaraus?

ma–pe klo 8–18

Laboratorio ma–pe 8–15 (suora numero 02 4809 0088)

Röntgen ma–pe 8–15 (suora numero 02 4809 0085)

Ajanvaraus numerosta 02 4809 0090 tai netissä.

Mitä palveluita Minerva Porissa tarjoaa?

Toimipisteessä on toistakymmentä vastaanottohuonetta, laboratorio ja kuvantaminen. Yleislääkäreiden lisäksi asiakkaita palvelevat useat erikoislääkärit, kuten lastenlääkärit. Minerva on jo vuosia tarjonnut kattavat lastenlääkärin ja lasten sairaanhoitajan vastaanotot, joita varten asiakkaamme ovat ajaneet Raumalle Porista ja lähiseuduilta. Lisäksi IsoKarhussa palvelee lastenneurologi, jonka palveluita ei aikaisemmin ole yksityispuolella ollut tarjolla koko Satakunnassa.

Työterveysasiakkaille tarjoamme kattavaa työterveyshuollon palvelua
Pyydä tarjous työterveyshuollosta!

Minua kiinnostaa Minerva työpaikkana, kenelle voin lähettää hakemuksen?

Voit lähettää avoimen hakemuksen Minervan Porin yksikönpäällikölle Jasperiina Mattssonille jasperiina.mattsson@laakarikeskusminerva.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

 

Lääkärikeskus Minerva

Lääkärikeskus Minerva on suomalainen, vuodesta 1988 Raumalla toiminut yksityinen lääkärikeskus. Vuonna 2001 avasimme toimipisteen Euraan ja vuonna 2022 Poriin. Lääkärikuntamme on vuosien mittaan kasvanut ja monipuolistunut: alkuperäinen kahdeksan lääkärin ryhmä on laajentunut nykyiseen yli 50:een. Lääkärit ja muu henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta, mikä on mahdollistanut pysyvät ja pitkäaikaiset hoitosuhteet.

 

Lue lisää:

Paikallisen Lääkärikeskus Minervan esteettömät tilat ovat kaikkien helposti saavutettavissa: ”Asiakasta kuunnellaan ja hoito alkaa heti ensikohtaamisesta”

Lääkärikeskus Minerva avaa toimipisteen Porin IsoKarhuun

Minervan paluumuuttajalla on kädet täynnä IsoKarhun toimipisteen suunnittelussa