Lääkärikeskus Minerva avaa toimipisteen Porin IsoKarhuun

Satakuntalainen perheyritys Lääkärikeskus Minerva avaa toimipisteen Poriin vuoden 2022 syksyllä. Yli kolmekymmentä vuotta sitten Raumalla perustettu lääkärikeskus on toiminut vuodesta 2001 myös Eurassa ja nyt on aika laajentaa maakunnan pääkaupunkiin Poriin.

- Olemme aina olleet paikallinen lääkärikeskus, mutta meille paikallisuus tarkoittaa ennen kaikkea satakuntalaisuutta. Avaamalla toimipisteen Poriin olemme läsnä kattavammin koko Satakunnassa, ja voimme palvella sekä yritys- että yksityisasiakkaitamme joustavasti ja heitä lähellä, toimitusjohtaja Kaisa Koskinen sanoo.

Satakunnan vuoden perheyritykseksi vuonna 2020 valittu Minerva on maakunnan suurin paikallisomisteinen lääkäriasema, ja sellaisena myös ainut joka on läsnä kolmella eri paikkakunnalla maakunnassa.

Valtteina arvot, kulttuuri ja tapa toimia

Minervan yrityskulttuuri on muotoutunut vuosikymmenten aikana aktiivisten, yrityksen arjessa mukana olevien omistajien arvojen kautta ihmiskeskeiseksi, joustavaksi ja asiakasta kuuntelevaksi.

- Minervan slogan on Hoituu. ja meille on kunnia-asia elää tuota lupausta todeksi joka päivä. Se näkyy toimissamme asiakkaitamme kohtaan, mutta myös siinä miten kohtelemme työkavereitamme. Se, miten toimintatapamme on muovautunut vuosikymmenten saatossa, ja miten sitä joka päivä kehitetään edelleen, tulee olemaan valttikorttimme myös Porissa. Sielläkin ihmiset haluavat laadukkaan mutkatonta palvelua ammattimaisesti mutta ymmärrettävästi, Koskinen uskoo.

Työmahdollisuuksia ja monipuolisia palveluita koko Satakunnassa

Kaisa Koskinen sanoo Minervan palveluiden kehittyvän entisestään, kun lääkärikeskus voi rekrytoida lääkäreitä ja muuta henkilökuntaa Porin seudulta. Joustavien työjärjestelyiden ansiosta lääkärit voivat pitää jatkossa vastaanottoa joko Porissa, Raumalla tai Eurassa, mikä tulee helpottamaan rekrytointeja.

- Kuten monella muullakin alalla, Raumalla painitaan myös terveydenhuoltoalalla työvoiman saatavuushaasteen kanssa jatkuvasti. Uskomme kolmen toimipaikan verkostomme tarjoavan hyviä mahdollisuuksia työn sujuvaan järjestelyyn, joka omalta osaltaan voisi ratkaista tätä ongelmaa.

Lääkärikeskus Minervan toimipaikka tulee sijaitsemaan kauppakeskus IsoKarhun katutasossa täysin uudistetuissa, helposti saavutettavissa tiloissa.

- Toimimme sekä Raumalla että Eurassa aivan keskustassa, joten Porin ydinkeskustan alue oli meille sijaintina itsestään selvä valinta. Haluamme tulla Poriin näkyvästi porilaisten ihmisten pariin, olla lähellä ja helposti saatavilla, Kaisa Koskinen sanoo.