Työterveyshuolto

Olemme työn ja terveyden välisen suhteen kokeneita asiantuntijoita ja haluamme olla yksi asiakasyrityksiemme tärkeimmistä avainkumppaneista. Tarjoamme yrityksille laadukasta, paikallista, läsnäolevaa, aidosti välittävää ja monipuolista työterveys- ja työhyvinvointipalvelua Raumalla, Eurassa ja Porissa. Suunnittelemme yhteistyössä sellaiset palvelut, joita kukin yritys tarvitsee.

Vuoden 2024 työterveyshuollon asiakastutkimuksessa Minervan NPS-suositteluindeksi on 72.

Olemme satakuntalainen lääkärikeskus, mutta pystymme koordinoimaan työterveyshuoltopalveluita myös valtakunnallisesti. Olemme aktiivinen kumppani ja tiivisti yhteydessä yrityksiin. Tuotamme toiminnastamme kattavia raportteja yrityksenne hyödyksi. Toimintamme on läpinäkyvää ja asiakastyytyväisyys on erinomaista. 

Meillä ihminen hoidetaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden tarkoin henkilön fyysinen ja psykososiaalinen puoli niin työn kuormittavuuden kuin työympäristönkin osalta.
- Liisa Tolsa, Minervan vastaava työterveyshoitaja

Toimimme moniammatillisena tiiminä ja nimeämme jokaiselle yritykselle oman työterveyslääkärin, -hoitajan, -fysioterapeuttin ja -psykologin, jotka oppivat tuntemaan yrityksenne työntekijät, työolosuhteet ja organisaation.

Vahvuutenamme ovat sitoutuneet, kokeneet, ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä paikallistuntemus. Palveluidemme saatavuus on erittäin hyvä ja olemme helposti tavoitettavissa.

Pyydä tarjous työterveyshuollosta.

 

Minerva kuuluu työterveyshuollon laatuverkostoon.