Aidosti satakuntalainen lääkärikeskus palvelee koko maakunnassa

Lääkärikeskus Minervan Porin toimipisteen rakennustyöt etenevät aikataulussa kauppakeskus IsoKarhussa. Jatkossa myös Porissa on tarjolla Minervan laaja palveluvalikoima niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Minervan laajentuminen Poriin on osa pitkäjänteistä suunnitelmaa, jolla raumalaislähtöinen perheyhtiö haluaa palvella asiakkaitaan paikallisena toimijana koko Satakunnan alueella.

– Olemme tähyilleet Porin suuntaan jo useamman vuoden, mutta noin vuosi sitten laitoimme uuden vaihteen silmään ja siirryimme suunnittelusta toteutukseen, sanoo Minervan vastaava lääkäri Pekka Ylitalo.

– Keskeinen sijainti ja saavutettavuus olivat tärkeitä valintaan vaikuttaneita tekijöitä etsiessämme meille sopivia toimitiloja. IsoKarhu täyttää nämä kriteerit täydellisesti. Lisäksi tilojen muokattavuus sekä mahdollisuus saada riittävän isot tilat heti toiminnan alussa oli meille tärkeää.

Minervan käyttöön yhdistetään remontin yhteydessä useamman liikehuoneiston tiloja ja kokonaispinta-alaa toimitiloilla on noin tuhat neliötä. Sisäänkäynti Minervaan tulee niin Liisankadulta kuin kauppakeskuksen sisältäkin.

Laaja palveluvalikoima myös Porissa

Lääkärikeskus Minerva on kehittänyt toimintaansa ja palveluitaan jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tämän vuoksi toimintatavat, yrityskulttuuri ja henkilöstö ovat muovautunueet asiakkaiden tarpeiden mukaan.

– Ehkä merkittävin Poriin tuomamme yksittäinen palvelukokonaisuus on lastenlääkäripalvelut. Minerva on jo vuosia tarjonnut kattavat lastenlääkärin ja lasten sairaanhoitajan vastaanotot, joita varten asiakkaamme ovat ajaneet Raumalle Porista ja lähiseuduilta. Ensi syksynä lastenlääkäripalvelut ovat saatavana myös Porissa, Pekka Ylitalo sanoo.

Lisäksi Isokarhussa aloittaa lastenneurologi, jonka palveluita ei aikaisemmin ole yksityispuolella ollut tarjolla koko Satakunnassa.

IsoKarhuun rakentuukin alusta alkaen täyden palvelun lääkärikeskus. Toistakymmentä vastaanottohuonetta, röntgen ja laboratorio ovat kaikki helposti saavutettavissa kaupungin keskustassa, katutasossa.

Osaava ja ystävällinen henkilöstö kaiken ytimessä

Aidosti satakuntalaisena lääkärikeskuksena Minerva tarjoaa palveluitaan kolmella paikkakunnalla: Raumalla, Eurassa ja Porissa. Samalla Minerva tarjoaa työmahdollisuuksia joustavasti kaikilla kolmella paikkakunnalla. Rekrytoinnit ovat käynnissä ja uusia tekijöitä palkataan erilaisiin työtehtäviin kevään ja kesän aikana.

– Porin toimipiste avaa meille mahdollisuuden myös rekrymielessä. Maakunnan suurimman kaupungin työntekijämarkkina on suurempi. Saamme palkattua uutta henkilökuntaa ja näin varmistettua osaavan, ystävällisen ja ammattitaitoisen palvelun jatkossakin, toimintamme yhä kasvaessa, Pekka Ylitalo sanoo.

---

Tero Kormano

Terveyspalveluilla uutta elämää kauppakeskukseen

Porin IsoKarhu on tunnettu vuosikymmenten ajan erityisesti muodin keskuksena. Muuttunut maailma ja kulutustottumukset ovat pakottaneet myös IsoKarhun päivittämään strategiaansa. Kauppakeskuksen omistavan Cityconin keskuspäällikkö Tero Kormano katsoo, että Minervan uusi toimipiste tukee uutta suuntaa loistavasti.

– Minervan saaminen meille isosti ja näyttävälle paikalle tuo lisää uskottavuutta koko keskukselle. Lääkärikeskuksen palvelut tukevat Cityconin valitsemaa suuntaa, jossa kauppakeskuksiin halutaan yhä enemmän terveys- ja hyvinvointipalveluita, Tero Kormano sanoo.

Minervan uuden toimipisteen rakentamisen myötä IsoKarhun Liisankadun ja Isolinnankadun puoleinen osa kokee merkittäviä muutoksia. Purkutöitä on tehty koko alkuvuosi ja tiloja päästään rakentamaan puhtaalta pöydältä suoraan Minervan tarpeisiin.

– Tämä on asiakkaidenkin kannalta erinomainen asia. Liikenneyhteydet, pysäköintitilat ja esteetön kulku ovat kauppakeskuksissa aina hyvällä tasolla. Uskonkin, että nämä ominaisuudet yhdistettynä keskeiseen sijaintiin tukevat Minervan valoisaa tulevaisuutta IsoKarhussa, Tero Kormano summaa.

---

Lue myös: Minervan paluumuuttajalla on kädet täynnä IsoKarhun toimipisteen suunnittelussa