Asiointi Porissa

Lääkärikeskus Minerva palvelee Porissa kauppakeskus IsoKarhussa, osoitteessa Isolinnankatu 15. Minerva on vuonna 1988 perustettu satakuntalainen yksityinen lääkärikeskus, joka palvelee Porin lisäksi Raumalla ja Eurassa. Meille minervalaisille on aina tärkeintä, että asiakas saa parhaan mahdollisen hoidon ja huomion asioidessaan meillä – tämän asiakaslupauksen olemme tiivistäneet sloganiimme Hoituu.

Porin toimipisteessämme on toistakymmentä vastaanottohuonetta. Yleislääkäreiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat useat erikoislääkärit kuten gynekologi, psykiatri, lastenlääkäri ja lastenneurologi. Minerva on jo vuosia tarjonnut kattavat lastenlääkärin ja lasten sairaanhoitajan vastaanotot, joita varten asiakkaamme ovat aiemmin ajaneet Raumalle Porista ja lähiseuduilta. Vuonna 2022 avautuneen toimipisteen myötä kyseiset palvelut ovat saatavilla nyt myös Porissa.

Työterveyshuolto on ollut osa toimintaamme alusta lähtien. Työterveysasiakkaille tarjoamme kattavaa, paikallista ja luotettavaa työterveyshuollon palvelua.

Aukioloajat ja ajanvaraus

Palvelemme Porissa MA–PE 8–18

Laboratorio ja röntgen ovat auki MA–PE 8–15

Ajanvaraus numerosta 02 4809 0090 tai netissä.

Saapuminen

Osoite: Isolinnankatu 15, IsoKarhu
Sisäänkäynnit lääkärikeskukseen ovat Liisankadulta sekä kauppakeskuksen sisältä 1. kerroksesta (katutaso).

Kauppakeskus IsoKarhun parkkihallissa kahden tunnin maksuton pysäköinti parkkikiekolla.

Sisäänkäynnit

Lääkärikeskus Minervan sisäänkäynti, Pori

 

Lääkärikeskus Minerva, IsoKarhu, Pori

 

Varatun ajan peruuttaminen

Aika perutaan soittamalla asiakaspalveluumme. WEB -ajan voi perua myös nettiajanvarauksessa henkilökohtaisella ajanvarauskoodilla.

Aika tulee perua viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetuista tai peruuttamattomista käynneistä veloitamme hinnan täysimääräisenä.

Maksaminen

Maksu tapahtuu tutkimus- tai vastaanottokäynnin jälkeen. Käytössämme on käteismaksu. Voitte maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla.

Käytössämme on myös Kelan suorakorvausmenettely. Saadaksenne Kela-korvauksen, pyydämme teitä esittämään Kela-korttinne.

Mikäli teillä on sairauskulu- tai tapaturmavakuutus, toivomme teidän selvittävän vakuutusyhtiöltänne vakuutuksenne kattavuuden etukäteen.

Palvelusetelit

Palveluseteli on tapa järjestää kunnan lakisääteisiä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja. Sen myöntäjä sitoutuu korvaamaan potilaalle palvelusetelissä määritellyn summan terveyspalvelusta, jolloin loppu jää potilaan itsensä maksettavaksi.

Palveluseteli mahdollistaa hoitoon pääsyn useimmiten nopeammin ja jonottamatta. Samalla sen käyttäjälle jää mahdollisuus hoitopaikan valintaan. Kaikki kunnan hyväksymät palveluntuottajat ovat luotettavia kumppaneita, ja palveluiden on vastattava vähintään kunnallisten palveluiden tasoa.

Olemme Minervassa sitoutuneet tuottamaan Porin perusturvan myöntämällä palvelusetelillä yleislääkärin
vastaanottopalvelua. Palveluseteliä voi käyttää Porin toimipisteessä.

PALVELUSETELIASIKAS: TOIMI NÄIN

  • Varaa aika yleislääkärikäynnillesi soittamalla Minervan ajanvarausnumeroon ja kerro, että sinulle on myönnetty palveluseteli.
  • Ota palveluseteli mukaan vastaanottokäynnillesi. Lisäksi vastaanotolle on hyvä ottaa mukaan terveysasemalta saatu lähete sekä muut käyntiä varten annetut tiedot, kuten sydänfilmit, laboratoriotutkimukset tai röntgenkuvat.
  • Esitä palveluseteli ilmoittautuessasi vastaanotolle.
  • Huomaathan, että lääkärin sinulle määräämät tutkimukset, kuten röntgen-kuvat, eivät sisälly palveluseteliin, vaan joudut maksamaan näistä erikseen.

OMAVASTUU

Palvelusetelin omavastuu määräytyy tuotetun palvelun hinnan ja palvelusetelin arvon erotuksesta. Tästä omavastuuosuudesta ei lain mukaisesti voi antaa sairausvakuutuskorvausta.

Palvelusetelin käytön yhteydessä voi myös ostaa lisäpalveluita omakustanteisesti. Näistä palveluista saa Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan maksun yhteydessä.

Lisätietoa palvelusetelien käytöstä saat Minervan asiakaspalvelusta, p. 02 48090090​​​​​​

Potilastiedon arkisto

Nopeuttaaksenne asiointianne lääkärikeskuksessamme, voitte käydä antamassa suostumuksenne koskien potilastietojenne käsittelyä sähköisessä potilastietojen arkistossa. Suostumuksenne jälkeen sähköiseen potilastiedon arkistoon teistä tallennettuja tietoja saa luovuttaa valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen kautta terveydenhuollon palvelujen antajalle henkilökohtaisen terveyden- ja sairaanhoidon järjestämiseksi ja toteuttamiseksi.

Suostumuksen voitte antaa osoitteessa https://kansalainen.kanta.fi/.

Sähköisten reseptien arkisto ja Omakanta ovat myös osa Kanta-palveluja.

Potilasasiavastaava

Minervan potilasasiavastaava toimii Satakunnan hyvinvointialueella (puh: 02 6276078). Potilasasiavastaava neuvoo lääkärikeskuksen asiakkaita potilaslakiin liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluu edistää asiakkaiden oikeuksien toteutumista mm. auttamalla korvaushakemuksen tai kantelun laatimisessa.