Työterveyshoitajaksi Minervaan? – Lähetä hakemus!

Satakunnan vuoden 2020 perheyhtiöksi valittu Lääkärikeskus Minerva on yli 30 vuotta terveydenhuoltoalalla toiminut paikallinen ja vastuullinen yritys, joka tekee pitkäjänteistä työtä palvellakseen seutukunnan asukkaita. Meillä Minervassa asiat hoituu alusta loppuun asti, ja jokainen työntekijämme on avainroolissa tämän palvelulupauksen lunastamisessa. Minervassa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen perinne ja teemme kaikki tiivistä yhteistyötä päämääriemme saavuttamiseksi. Korkea työhyvinvointi on menestyksemme elinehto, ja meille on muun muassa myönnetty Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti.

Etsimme alati kasvavaan joukkoomme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman ja Euran toimipisteisiimme.

Työskentelet moniammatillisessa tiimissämme ja huolehdit nimettyjen yritysten kokonaisvaltaisesta työhyvinvoinnista. Teemme vaikuttavaa ja ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa, jota myös sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään yhdessä loistavan työterveystiimimme kanssa.

Edellytämme sinulta terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutusta. Arvostamme omatoimisuutta ja vankkaa työterveyshuollon kokemusta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Olet omatoiminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka laittaa ammattitaitonsa ja persoonansa likoon. Hyvät kieli- ja it-taidot ovat myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja itsenäisen työn eri alojen työterveyshoitajana. Tarjoamme myös viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, ammatillisen tuen ja asianmukaiset työvälineet.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme, että pääsisit tiimiimme mukaan mahdollisimman pian. Lähetäthän sähköisesti vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera 25.2.2022 mennessä liisa.tolsa@laakarikeskusminerva.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan minervalaisen löytyessä.

Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, soita Liisa Tolsa 040 838 0715.

Tervetuloa minervalaiseksi!