Työpaikka, jossa sinua arvostetaan – tule töihin Lääkärikeskus Minervaan!

Arvoisa lääketieteen ammattilainen,

Satakuntalainen Minerva on kokoaan suurempi lääkärikeskus, jossa pääset nauttimaan tiiviin työyhteisön tuesta, lämpimästä ilmapiiristä sekä ammatinharjoittamisen vapaudesta. Toimintamme kasvaa ja laajentuu jatkuvasti, minkä johdosta rekrytoimme meille parhaillaan lääkäreitä.

Meille minervalaisille on aina tärkeintä, että asiakas saa parhaan mahdollisen hoidon ja huomion asioidessaan meillä. Tämän asiakaslupauksen olemmekin perustamisvuodesta 1988 saakka pitäneet. Maineemme ja luottamuksemme niin lääkärikeskuksena kuin työnantajanakin on pohjautunut siihen, että takaamme lääkäreillemme parhaat mahdolliset olosuhteet: tiiviin työympäristön, vapauden vaikuttaa omiin työaikoihin, hyvän ansion sekä vakaan päivätyön ilman päivystystä. Vuokrahinnoittelumme on myös varsin lääkäriystävällinen.

Toimipisteemme sijaitsevat Raumalla ja Eurassa. Hyvien kulkuyhteyksien ja omaehtoisen työkalenterin ansiosta et ole sidottu yhteen paikkakuntaan – osa henkilökunnastamme käy töissä Turusta, Porista tai jopa Tampereelta käsin. Tarjoamme myös mahdollisuuden etävastaanoton pitämiseen, jolloin työskentely ei ole sidottua toimipisteisiimme.

Toimin itse perheyrityksemme toimitusjohtajana jo toisessa sukupolvessa isäni Heimo Ylitalon jalanjäljissä. Veljeni Pekka Ylitalo toimii Lääkärikeskus Minervan vastaavana lääkärinä. Mieltämme on lämmittänyt suuresti nähdä, että myös asiakkaamme palaavat vuodesta ja sukupolvesta toiseen juuri Minervaan.

Perinteistä huolimatta emme ole koskaan kangistuneet vanhoihin kaavoihin, vaan päin vastoin seuraamme herkeämättä lääketieteen eri alojen kehitystä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Turhaa byrokratiaa pyritään Minervassa tietoisesti välttämään, sillä tärkeimpiä arvojamme ovat päätöksenteon nopeus ja joustavuus. Toimitusjohtajana tehtäväni on pitää huoli yrityksemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnista ja vastuu lääketieteellisestä johtamisesta on vastaavalla lääkärillä. Lääkärikeskus Minervassa työskentelee tällä hetkellä noin viisikymmentä lääkäriä eri erikoisaloilta.

Jos kiinnostuit työskentelemisestä Minervassa, otathan meihin yhteyttä. Meillä on edustettuna yhteensä yksitoista lääketieteen erikoisalaa ja toivotamme tervetulleeksi sekä nykyisten että uusien erikoisalojen edustajat. Tällä hetkellä asiakaskunnassamme on aivan erityinen kysyntä KNK-lääkärille, neurologille ja työterveyshuollon erikoislääkärille.

Kerron mielelläni lisää Minervan toimintatavoista, arvoista sekä tarjoamistamme työmahdollisuuksista. Minut tavoittaa numerosta +358 50 4373687 sekä sähköpostitse osoitteessa kaisa.koskinen(at)laakarikeskusminerva.fi.

Kaisa Koskinen
toimitusjohtaja