"Saan yksilöllistä huolenpitoa, ja minut otetaan huomioon sellaisena kuin olen."

83-vuotias Leena Unkuri ei anna iän hidastaa, vaan hän elää aktiivista arkea. Unkuri viihtyy luonnon äärellä, piha- ja puutarhatöiden parissa. Hän on käyttänyt Lääkärikeskus Minervan Porin toimipisteen palveluita syksystä 2022 lähtien.

1. Ammattitaito

Minervalla on monipuoliset ja ammattitaitoiset palvelut, joita tehdään ihmislähtöisesti. Tunnelma on aidosti läheinen ja välittävä. Olen käynyt kardiologilla, verisuonikirurgilla ja sisätautilääkäreillä sekä niihin kuuluvissa tutkimuksissa. Hoitopolku on sujuva, kun asiantuntijat löytyvät saman katon alta.

2. Välittäminen

Välittäminen näkyy kaikissa kohtaamisissa. Jo vastaanotossa tuntee olevansa tervetullut. Keskustelemme kaikenlaisista kuulumisista hoitajien ja lääkäreiden kanssa. Saan yksilöllistä huolenpitoa, ja minut otetaan huomioon sellaisena kuin olen. Lääkärit ovat myös yhteydessä minun suuntaani, ja silloin tunnen, että minusta huolehditaan ja välitetään.

3. Joustavuus

Uudet tilat ovat avarat, valoisat ja toimivat. Minervaan on helppo tulla, sillä parkkipaikat ovat lähellä ja tilat ovat helppokulkuiset. Pääsen vastaanotolle tarvittaessa nopeastikin – täällä joustetaan, jotta asiat etenevät potilaan toivomalla tavalla. Ajan mielelläni tämän palvelun takia Harjavallasta Poriin, ja niin tekevät monet ystävänikin.