Palkittu satakuntalainen perheyritys Lääkärikeskus Minerva avaa Porissa – tule meille töihin!

Satakunnan vuoden 2020 perheyritykseksi valittu Lääkärikeskus Minerva avaa syksyllä toimipisteen Porin IsoKarhuun ja etsii nyt joukkoonsa alan osaajia. Asiakkaiden arvostamassa lääkärikeskuksessamme meille on kunnia-asia tarjota parasta mahdollista hoitoa ja huomiota.

Minervassa työyhteisö on tiivis ja tukenasi on iso joukko pitkään yrityksessä työskennelleitä alansa parhaita asiantuntijoita. Toimintamme laajentumisen myötä kaipaammekin lisää huipputyyppejä osaksi yhteisöämme. Maakunnan keskuksessa, Porissa, avaaminen luo uusia mahdollisuuksia työnteolle: Vaikka haemmekin tällä hetkellä työntekijöitä pääasiassa Poriin, mahdollisuuksien mukaan pääset työskentelemään myös muissa toimipisteissämme Raumalla ja Eurassa.

Haemme työterveyshoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, röntgenhoitajaa sekä laboratoriohoitajaa.

Arvostamme hakijalta

  • ammattiosaamista

  • terveydenhuoltoalan koulutusta

  • asiakaspalveluasennetta

  • tiimityöskentelytaitoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 8.4. osoitteeseen jasperiina.mattsson@laakarikeskusminerva.fi

Lisätietoja virka-aikana antaa Minervan Porin yksikön päällikkö Jasperiina Mattsson p. 040 835 4429

***

Lääkärikeskus Minerva on yli 30 vuotta terveydenhuoltoalalla toiminut paikallinen ja vastuullinen yritys, joka tekee pitkäjänteistä työtä palvellakseen seutukunnan asukkaita. Meillä Minervassa asiat hoituu alusta loppuun asti, ja jokainen työntekijämme on avainroolissa tämän palvelulupauksen lunastamisessa. Minervassa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen perinne ja teemme kaikki tiivistä yhteistyötä päämääriemme saavuttamiseksi. Korkea työhyvinvointi on menestyksemme elinehto, ja meille on muun muassa myönnetty Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti.