Eurassa Minervan monipuoliset palvelut ovat lähellä

Lääkärikeskus Minervan Euran toimipiste on palvellut asiakkaitaan kattavalla ammattiosaajien joukolla jo yli 20 vuoden ajan. Avarat ja viihtyisät toimitilat Euran keskustassa ovat kodinomaiset, ja rauhallinen tunnelma välittyy vuosien saatossa vakiintuneelle asiakaskunnalle. Työterveyspalvelut ovat olleet vahvasti mukana alusta saakka ja muita asiantuntijapalveluita on täydennetty asiakkaiden tarpeiden mukaan.

- Yleislääkärien lisäksi Eurassa asioidaan gynekologilla ja ortopedillä. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa ihotautien erikoislääkärin, psykiatrian, työpsykologin, lastentautien erikoislääkärin sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin palvelut, kertoo Euran toimipisteeltä Minerva-uransa aloittanut sairaanhoitaja Anne Torikka.

Yleislääkäri Marja-Leena Alhon mukaan Euran toimipisteen monipuolisuudessa on hienoa se, että asiakkaalle voi tarpeen vaatiessa varata samasta yksiköstä ajan erikoislääkärin vastaanotolle.

- Useat yleislääkärit ja kattava erikoisosaaminen takaavat nopean ja asiantuntevan palvelun asiakkaille, kun parhaimmillaan ajan vastaanotolle voi saada samalle päivälle.

Minervan hyvä työilmapiiri on aistittavissa myös Euran toimipisteellä, jossa kuvaan työn lomassa ehtivät Mona Toivonen (vas.), Ilmo Helttula, Marja-Leena Alho, Anne Torikka, Nina Hohtari ja Ilkka Kukkonen.
Minervan hyvä työilmapiiri on aistittavissa myös Euran toimipisteellä, jossa kuvaan työn lomassa ehtivät Mona Toivonen (vas.), Ilmo Helttula, Marja-Leena Alho, Anne Torikka, Nina Hohtari ja Ilkka Kukkonen.

Asiakkaat tutuiksi vuosien varrella

Marja-Leena Alho sekä työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri Mona Toivonen kulkevat Raumalta Euraan kahdesti viikossa. Heidän mukaansa noin puolen tunnin työmatka rentouttaa sopivasti, kun työpäivän asiat tulee mietittyä autossa valmiiksi.

Toivoselle Euran toimipisteellä työskentely tuo mukavaa vaihtelua työhön, sillä Raumalla hän tekee pääosin työterveyslääkärin töitä.

- Eurassa asiakkaita on työterveysasiakkaiden lisäksi laidasta laitaan, lapsista aikuisiin. Tuttuja vakioasiakkaita on paljon, sanoo Toivonen, joka on pitänyt vastaanottoa Eurassa sen avaamisesta, syksystä 2001, saakka.

Myös Marja-Leena Alholla on Eurassa monipuolisempi työnkuva, sillä Raumalla hän pitää lähes pelkästään infektiovastaanottoa.

- Olen kahden vuoden aikana saanut tänne omia vakioasiakkaita, jotka käyvät säännöllisemmin. He ovat tulleet tutuiksi ja on mukavaa seurata, kuinka heidän elämänsä soljuu eteenpäin, Alho kertoo.

Euran toimipisteessä kuuluu iloinen puheensorina, kun minervalaiset käyvät keskusteluja toistensa kanssa ohimennen. Hyvä työilmapiiri on helposti aistittavissa ja tuttu henkilökunta tervehtii jokaista sisääntulijaa iloisesti.

- Vaikka meillä on toisinaan kiireisiäkin työpäiviä, tulevat asiakkaat pienemmän paikkakunnan vuoksi tutuiksi. Se on varmasti rikkaus niin asiakkaille kuin omaankin työhön, Anne Torikka toteaa.