Ajankohtaista Minervassa

Maksuttomat koronarokotukset

Raumalla kirjoilla olevat henkilöt, Raumalla pitkäaikaisesti asuvat sekä Rauman alueen yritysten työntekijät, joiden rokostustarve ei tule katetuksi työterveyshuollossa, voivat varata maksuttoman koronarokotusajan Minervassa.

Lue lisää ja varaa aika.

Koronatestin uusi hinta on 178 €

Matkaa varten otettavaan testiin (ei kelakorvattava) riittää hoitajan lähete, jolloin kokonaishinnaksi tulee tasan 200 €. Sairauden takia otettavaan testiin (kelakorvattava) tarvitaan lääkärin lähete. Testin kelakorvaus on 100 €.

Todistus koronatestin tuloksesta löytyy Omakannasta. Jos kuitenkin tarvitsee erillisen todistuksen tai henkilö ei ole suomalainen (eli käytössä ei ole Omakantaa), maksaa todistus 21,30 €.

Influenssarokotukset ovat käynnissä

Ajat ovat yksityispuolella varattavissa puhelinajanvarauksestamme. Työterveyshuollon ajat löytyvät nettiajanvarauksesta.

Pistettävän Vaxigrip Tetran hinta on 41€. Lapsille tarkoitettu (vähintään 24kk, alle 18v) nenäsumute Fluenz Tetra maksaa 64,90€. Hinnat sisältävät pistämisen.

Influenssarokote on paras suoja influenssaa ja sen aiheuttamia jälkitauteja vastaan. Suojateho kestää 6–12kk.

Influenssarokotuksia tarjolla tammikuun loppuun asti.

Palvelemme Raumalla myös lauantaisin

Rauman toimipisteemme palvelee lauantaisin klo 10–13 yleislääkärin päivitysluontoisella vastaanotolla. Kyseisen ajan auki ovat myös laboratorio sekä infektiovastaanotto.