eMinerva -digipalvelun merkitys korostuu epidemian aikana

Lääkärikeskus Minervan sähköinen etäasiointipalelu eMinerva mahdollistaa tietoturvallisen yhteydenpidon sinun ja työterveyshuoltotiimisi välillä. Palvelu on ollut käytössä kiireettömien asioiden keskustelukanavana työterveyshuollon ja yrityksen henkilöstöhallinnon, esimiesten ja työntekijöiden välillä.

Epidemia lisää palvelutarjontaa

Koronaepidemian vuoksi laajennamme etäpalveluidemme palvelutarjontaamme ja suosittelemme, että kaikki yritykset ottaisivat käyttöönsä digipalvelumme mahdollisimman pian.  Olemme lisänneet eMinervan käyttöä varsinkin työkykyä tukevassa toiminnassa ja tulemme lisäämään sen käyttöä entisestään.

Jos yrityksessänne ei ole kyseinen palvelu vielä käytössä, otattehan yhteyttä omaan, nimettyyn työterveyshoitajaanne, joka informoi palvelustamme tarkemmin. Yrityksen työterveyshuollon toimintasuunnitelmaan päivitämme myös etävastaanottotoiminnan, jos sitä ei ole vielä ollut sovittuna.

eMinervan kautta pystymme hoitamaan videopuheluiden välityksellä työterveysneuvotteluja, erilaisia palavereja ja pitämään myös etävastaanottoa niin työkykyä tukevassa toiminnassa kuin sairaanhoidossakin.

Terveystarkastuksemme jatkuvat sovitusti, ja ne voidaan tehdä eMinervan kautta videoyhteydellä tai toistaiseksi vielä myös paikan päällä, mutta henkilöllä ei saa olla hengitystieoireita, kun hän tulee terveystarkastuslaboratoriokokeisiin tai itse terveystarkastukseen.

Hinta määräytyy käytön mukaan

Huomioittehan, että eMinerva-palvelun käyttöönotto on maksutonta yrityksille ja yrityksen työntekijöille. Erilaisista kyselyistä ja sähköisistä terveystarkastuksista veloitetaan erikseen, samoin yhteydenpidosta työterveyshenkilökunnan ja yrityksen tai työntekijöiden välillä ajankäytön mukaan. Palvelu toimii mobiilisti ja päätteeltä.

Jos tarvitsette koronaepidemian aikana henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa, yritysten nimetyt työterveyshoitajat tavoitatte edelleen heidän suorista numeroistaan. Muut sairaudet, jotka vaativat fyysisen käynnin, hoidamme kuten ennenkin paikan päällä.

eminreva1