Tietoa Minervasta

HISTORIAA

Lääkärikeskus Minerva on yksityinen suomalainen vuodesta 1988 Raumalla toiminut lääkärikeskus. Vuonna 2001 avasimme toisen toimipisteen Euraan. Lääkärikuntamme on vuosien mittaan kasvanut ja monipuolistunut: alun kahdeksan lääkärin ryhmä on laajentunut nykyiseen yli 50:een. Lääkärit ja muu henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta, mikä on mahdollistanut pysyvät ja pitkäaikaiset hoitosuhteet. Kehitämme tutkimus- ja hoitomahdollisuuksiamme jatkuvasti vastaamaan käytännön tarpeita potilastyössä.

Työterveyshuolto on ollut osa toimintaamme alusta lähtien. Luotettavuus yhteistyökumppanina, käytännön yhteistyön sujuvuus nimetyn hoitohenkilökunnan kanssa, sekä yhteistyö henkilöstön työkyvyn edistämisessä ja sairauspoissaolojen hallinnassa ovat asiakasyritystemme arvostamia tekijöitä. Nopea palveluiden saatavuus ja korkealaatuinen palvelutarjonta edesauttavat yhteistyön sujumista. Vuonna 2018 teetetyn asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 97% on suositellut tai suosittelisi Lääkärikeskus Minervaa toiselle yritykselle tai organisaatiolle.

YHTEISKUNTAVASTUU

Yhteiskuntavastuutamme hoidamme muun muassa maksamalla verot ja muut velvoitteet asianmukaisesti Suomeen.

Olemme aktiivinen paikallisen liikunnan ja kulttuurin tukija. Olemme mm. Rauman Lukon, Feran ja Rauma Golfin sekä Rauman Konserttiyhdistyksen yhteistyökumppani.

Pyrimme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Saneeratessamme uusia toimitilojamme Rauman Kalliokadulla rakensimme kiinteistössä olevien konesalien hukkalämpöä hyödyntävän lämmitysratkaisun, josta tunnustuksena Lääkärikeskus Minerva sai Suomen ympäristökeskuksen ja Rauman kaupungin myöntämän HINKU-palkinnon. Seuraavana askeleena on aurinkoenergian hyödyntäminen sähköntuotantoon.

Kasvattajarahaston yhtiömiehenä Lääkärikeskus Minerva on osaltaan tukemassa paikallisten eri toimialojen yrityksiä oman pääoman ehtoisilla rahoitusratkaisuilla.

Sri Lankan Rauma-kylän rakentamiseen osallistuimme lahjoitusvaroin.

JÄSENYYDET

Lääkärikeskus Minerva on Rauman yrittäjät r.y:n, Rauman kauppakamarin ja Suomen Lääkäripalveluyritykset r.y.:n jäsen.

EHDOT JA TIETOSUOJA

Noudatamme Suomen lääkäripalveluyritysten yhdistyksen ja Suomen lääkäriliiton Potilaille tuotettavia yksityisiä terveyspalveluita koskevia ehtoja (linkki).

Tietosuojaselosteemme on luettavissanne molemmissa toimipisteistämme

Emme tietoturvasyistä käytä sähköpostia potilasasioiden hoidossa, eikä lääkäreillä siksi ole sähköpostiosoitteita käytössä.

MEILLE TÖIHIN?

Haluaisitko liittyä osaavaan joukkoomme? Voit lähettää avoimen hakemuksesi toimitusjohtaja Kaisa Koskiselle osoitteeseen kaisa.koskinen@laakarikeskusminerva.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

 

minervaonsuomalainen
SAT_logo_Sertifikaatti (1)
HINKU-logo (1)
sy_rauma_rgb_vari_0
LPY_-_logo_lyhenteella_-_RGB
rauman kauppakamari