SOITA 02 838 0800 / Rauma       02 838 0880 / Eura

CALL 02 838 0800 / Rauma       02 838 0880 / Eura

Etusivu » Palvelut » Työterveyshuolto » Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti ennaltaehkäisevä ja korjaava toiminta. Tämä voi kohdistua yksittäiseen työntekijään, työyhteisöihin ja työolosuhteisiin. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi työntekijän fyysistä toimintakykyä painottaen työn näkökulmaa. Työfysioterapeutti seuraa työntekijän työntekoa työpaikalla hänen omassa ympäristössään. Aidossa työtilanteessa esiin tulevia rasittavia työasentoja ja -liikkeitä pyritään muuttamaan ja vähentämään kuormitusta sopivilla ergonomisilla ratkaisuilla.

Työfysioterapeutilla on tietoa ja kokemusta erilaisista työvälineistä, kalusteista ja työn apuvälineistä. Työfysioterapeutti on tarvittaessa apuna näiden kokeilussa ja valinnassa.

Työntekijöiden fyysistä terveydentilaa kartoitetaan erilaisin terveyskunto- ja toimintakykytestein. Käytössä on mm. Firstbeat-hyvinvointianalyysi (www.firstbeat.fi), lihaskuntotestit ja kestävyyskunnon mittaukset kuten esim. polkupyöräergometritesti. Kartoitusten ja testien perusteella työfysioterapeutti osaa ohjata työntekijää kohti parempaa työ- ja toimintakykyä.

Työfysioterapeutti pitää luento- ja ohjaustilaisuuksia ergonomiasta, työtavoista sekä työhyvinvoinnin ja terveysliikunnan aiheista.

Työfysioterapeutti Petri Kannisto pitää vastaanottoaan Lokkitalossa (Seminaarinkatu 3), sisäänkäynti Seminaarinkujan puolelta. 

Asiantuntijat

  • Kaikki
  • Eura
  • Rauma

Kannisto Petri

Työfysioterapeutti, vastaanotto Lokkitalolla

Kukkonen Ilkka

Työfysioterapeutti