Työterveyshuolto

Olemme työn ja terveyden välisen suhteen kokeneita asiantuntijoita ja haluamme olla yksi asiakasyrityksiemme tärkeimmistä avainkumppaneista. Tarjoamme yrityksille laadukasta, paikallista, läsnäolevaa, aidosti välittävää ja monipuolista työterveys- ja työhyvinvointipalvelua. Suunnittelemme yhteistyössä sellaiset palvelut, joita kukin yritys tarvitsee.

Olemme kotimainen, paikallinen lääkärikeskus, mutta pystymme koordinoimaan työterveyshuoltopalveluita myös valtakunnallisesti. Olemme aktiivinen kumppani ja tiivisti yhteydessä yrityksiin. Tuotamme toiminnastamme kattavia raportteja yrityksenne hyödyksi. Toimintamme on läpinäkyvää.

Toimimme moniammatillisena tiiminä ja nimeämme jokaiselle yritykselle oman työterveyslääkärin, -hoitajan, -fysioterapeuttin ja -psykologin, jotka oppivat tuntemaan yrityksenne työntekijät, työolosuhteet ja organisaation.

Vahvuutenamme ovat sitoutuneet, kokeneet, ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä paikallistuntemus. Palveluidemme saatavuus on erittäin hyvä ja olemme helposti tavoitettavissa.

Hyödyllisiä linkkejä:

Työterveyshuollon keskeinen hinnasto 2021

Työterveyshuollon yhteystiedot

Raumaster Oy, Sannamari Rasilainen

”Paikallisuus, mahdollisuus pitkäaikaiseen luottamukselliseen hoitosuhteeseen sekä nopea hoitoon pääsy ovat olleet tärkeitä kriteerejä valitessamme yrityksemme työterveyshuollon palveluntarjoajaa. Myös muiden paikkakuntien toimipisteidemme työterveyshuolto on onnistuneesti hoidettu keskistetysti Minervan toimeksiannoilla. Yksi työterveyshuollon yhteyshenkilö helpottaa hallinnollista työtaakkaa yrityksen päässä.”

Aslemetals Oy, Pasi Lehtinen

” Asiantunteva paikallinen toimija, joka tuntee alueen ja yrityksen erityispiirteet. Luotettava kumppani, jolla on pitkä kokemus. Olemme nopeasti saaneet avun vaivoihin ja suunnitelmia ennakoivaan työkyvyn ylläpitoon. Kirjallisetkin tehtävät hoituvat oikein ajallaan.”

Raumaster Paper Oy, Pekka Leino

”Minervan työterveyshuolto on antanut myös Raumaster Paper Oy:lle hyvän toimintatavan sekä luottamuksen yhteistyössämme. Tämä ilmenee käytännössä tutulla ja turvallisella tavalla henkilöstömme ja yrityksemme tarpeet huomioiden. Paikallinen tuntemus on asia, mitä ei voi korvata ja tämä on yksi Minervan toiminnan vahvuuksista. Suosittelen Minervaa työterveyshuollon asioissa.”

Port of Rauma, Katja Kujala

”Minerva on ammattitaitoinen ja luotettava työterveyshuollon kumppani, joka ottaa työntekijät kokonaisvaltaisesti huomioon. Yhteistyö työterveyshuollon kanssa on sujuvaa.”

Niittyfarmi, yrittäjät Pauliina ja Heikki Puputti

”Minerva on toimiva ja luotettava työterveyshuollon kumppani, ja nopea reagoimaan. Ystävällisen palvelun lisäksi se on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan.”

Noora Kiela, Quant Finland Oy

”Minerva on ymmärtänyt tavoitteemme ja tarpeemme hyvin ja vienyt meille tärkeitä asioita työterveyshuollossa eteenpäin kuten toimiva yhteistyö, laadukas raportointi, läpinäkyvyys ja sopimuksen seuranta sekä valtakunnallinen työterveyshuollon koordinointi, joka on meille tärkeää toimipisteidemme sijaitessa useilla eri paikkakunnilla.”

0%

asiakastyytyväisyys

Poistetaan herneet nenästä. Hoituu.

Minerva on yksityinen suomalainen lääkärikeskus. Sitoutuneet työntekijämme tarjoavat pysyviä ja pitkäaikaisia hoitosuhteita sekä yksityis- että työterveysasiakkaille. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja…

Lue lisää
Lääkärikeskus Minerva, työterveyslääkäri

Työterveyslääkäri

Työterveyslääkäri on työterveyshuollon ammattihenkilö ja toimii työterveyshuollon lääketieteellisenä asiantuntijana. Työterveyslääkäri arvio työympäristön terveydellisiä riskejä. Työterveyslääkäri tutkii työntekijän terveydentilaa ja työkykyä suhteessa…

Lue lisää

Työterveyshoitaja

Työterveyshoitajan tehtävänä on ylläpitää ja edistää työntekijöiden ja työyhteisöjen terveyttä ja hyvinvointia. Työterveyshoitaja suunnittelee, koordinoi ja arvioi työterveyshuollon toimintoja, tekee…

Lue lisää

Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutin toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti ennaltaehkäisevä ja korjaava toiminta. Tämä voi kohdistua yksittäiseen työntekijään, työyhteisöihin ja työolosuhteisiin. Työfysioterapeutti tutkii ja arvioi…

Lue lisää

Työterveyspsykologi

Työterveyspsykologi toimii työterveyshuollon asiantuntijana työterveyslääkärin tai -hoitajan tarpeellisiksi katsomissa työterveyshuollon palveluissa. Hän antaa asiantuntijana tukea työyhteisöille ja pyrkii kehittämään työyhteisön…

Lue lisää

Asiantuntijat

  • Kaikki
  • Eura
  • Rauma

Aroheinä Katja

Työterveyshoitaja

Gorski Pasi

Työterveyslääkäri, yleislääkäri

Hohtari Nina

Työterveyshoitaja

Hyödynmaa Urpo

Lastentautien erikoislääkäri, työterveyslääkäri, yleislääkäri

Isotupa Juha

Työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri

Kannisto Petri

Työfysioterapeutti, vastaanotto Lokkitalolla

Koskimäki Marja

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri

Kukkonen Ilkka

Työfysioterapeutti

Myrsky Else-Maj

Työterveyshoitaja

Rauvola Merja

Työterveyshoitaja

Teinilä Sarianna

Työterveyshoitaja

Toivonen Mona

Työterveyslääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri

Tolsa Liisa

Työterveyshoitaja

Uusi-Kerttula Heli

Työterveyshoitaja

Vänskä Johanna

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, työterveyspsykologi