Asiointi Minervassa

Rauma

SAAPUMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Lääkärikeskus Minervan Rauman toimipiste sijaitsee osoitteessa Kalliokatu 4. Sisäänkäynti on kiinteistön kulmassa katutasossa.

Autopaikoitus

Asiakkaille tarkoitettu autopaikoitus löytyy katutasosta toimipisteemme takaa. Kalliokadulla on kahden tunnin pysäköintiruutuja. Lyseokadulta löytyy kadunvarsipaikkoja ilman aikarajoitetta.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua joko itsepalvelupisteissä, jotka sijaitsevat jokaisen kerroksen aulassa tai kolmannen kerroksen vastaanotossamme. Kassa- ja neuvontapalvelut löydät myös kolmannen kerroksen vastaanotosta. Kela-kortti tarvitaan sairasvakuutuskorvauksen saamiseksi maksun yhteydessä.

Ensimmäistä kertaa asioivia pyydämme ilmoittautumaan vastaanottoon.

Röntgeniin ilmoittaudutaan vastaanotossa.

Laboratoriomme toimii ilman ajanvarausta vuoronumeroperiaatteella.

rauma-1

Rauma

Lääkärikeskus Minerva

Kalliokatu 4, 26100 Raumalla

Puh. 02 838 0800
Fax. 02 549 8020

AUKIOLOAJAT

Vastaanotto

MA-PE 8-18

LA 10-13

Laboratorio

MA-PE 8-16

Röntgen ja kuvantaminen

MA-PE 8-15

Magneettitutkimukset kerran viikossa

Eura

SAAPUMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Lääkärikeskus Minervan Euran toimipiste sijaitsee Satakunnankatu 12:ssa. Sisäänkäynti on katutasossa Satakunnankadun puolelta.

Autopaikoitus

Asiakaspaikoitus on aivan ulko-oven vieressä. Kiinteistön sivulta löytyy lisää pysäköintitilaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumis-, kassa- ja neuvontapalvelut sijaitsevat katutasossa sisäänkäynnin vieressä. Laboratoriotutkimuksiin ilmoittaudutaan vastaanottoon.

eura-1

Eura

Lääkärikeskus Minerva

Satakunnankatu 12, 27510 Eura

Puh. 02 8380880
Fax. 02 838 0887

AUKIOLOAJAT

Vastaanotto

MA-PE 8-15.30

Laboratorio

MA-PE 8-15.00

Ajanvaraus

 

AJAN VARAAMINEN

Voit varata vastaanottoajan nettiajanvarauksestamme, puhelimitse soittamalla tai toimipisteisteidemme vastaanotoista. Nettiajanvarauksemme toimii ympärivuorokautisesti, ja saat  varauksestasi vahvistuksen puhelimeesi. Muistathan ottaa talteen varauksen yhteydessä näkyvän ajanvarauskoodin. Mikäli valitsemallesi asiantuntijalle ei löydy aikaa netistä, kannattaa tiedustella aikaa puhelimitse.

 

AJAN MUUTTAMINEN

Voit muuttaa aikaasi nettiajanvarauspalvelussa tai soittamalla ajanvaraukseemme. Nettiajanvarauksen yhteydessä annetulla koodilla voit hallinnoida ajanvarauksiasi ”Omat varaukset”-sivulla.

 

AJAN PERUUTTAMINEN

Voit peruuttaa ajan nettiajanvarauksessamme tai soittamalla ajanvaraukseemme. Peruutus tulee tehdä vähintään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista tai käyttämättömistä vastaanottoajoista voidaan periä täyden vastaanottokäynnin hinta.

Magneettikuvaus

MAGNEETTIKUVAUS

Tarjoamme magneettikuvauksia tavallisesti torstaisin osoitteessa Seminaarinkatu 3, Lokkitalona tunnetussa kiinteistössä.

Autopaikoitus

Kadunvarsipaikkoja löytyy Seminaarinkadulta ja Satamakadulta.

Ilmoittautuminen

Sisäänkäynti ja ilmoittautuminen magneettitutkimuksiin on katutasossa, käynti Seminaarinkujalta.

magneetti-2

Magneettikuvaus

Seminaarinkatu 3, Rauma

Maksaminen

 

MAKSAMINEN

Maksu tapahtuu tutkimus- tai vastaanottokäynnin jälkeen. Käytössämme on käteismaksu. Voitte maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla.

Käytössämme on myös Kelan suorakorvausmenettely. Saadaksenne Kela-korvauksen, pyydämme teitä esittämään Kela-korttinne.

Mikäli teillä on sairauskulu- tai tapaturmavakuutus, toivomme teidän selvittävän vakuutusyhtiöltänne vakuutuksenne kattavuuden etukäteen.

Potilastiedon arkisto

 

OMAKANTA

Nopeuttaaksenne asiointianne lääkärikeskuksessamme, voitte käydä antamassa suostumuksenne koskien potilastietojenne käsittelyä sähköisessä potilastietojen arkistossa. Suostumuksenne jälkeen sähköiseen potilastiedon arkistoon teistä tallennettuja tietoja saa luovuttaa valtakunnallisten tietojärjestelmäpalvelujen kautta terveydenhuollon palvelujen antajalle henkilökohtaisen terveyden- ja sairaanhoidon järjestämiseksi ja toteuttamiseksi.

Suostumuksen voitte antaa osoitteessa https://kansalainen.kanta.fi/.

Sähköisten reseptien arkisto ja Omakanta ovat myös osa Kanta-palveluja.

Potilasohjeet

 

POTILASOHJEET

Potilasohjeet ovat erilaisiin tutkimuksiin liittyviä kirjallisia ohjeita. Monet tutkimuksia edeltävät tekijät vaikuttavat niiden tuloksiin ja tutkimuksen onnistumiseen. Onkin tärkeää noudattaa sinua hoitavan henkilön ohjeita valmistautumisesta. Näin taataan tulosten luotettavuus.

Löydät alla olevasta linkistä potilasohjeita sekä laboratorio- että kuvantamistutkimuksiin.

POTILASOHJEET

Mikäli sinulle jää kysyttävää potilasohjeista, vastaamme mielellämme.

Laboratorio p. 02 838 0851/ Rauma, 02 838 0851/Eura

Röntgen p. 02 8380861