Minerva avaa Porissa syksyllä 2022

Satakunnan vuoden 2020 perheyritykseksi valittu Lääkärikeskus Minerva on toiminut Raumalla jo vuodesta 1988 lähtien. Euraan toimipiste avattiin vuonna 2021, ja syksyllä 2022 satakuntalainen lääkärikeskus laajenee myös Poriin. 

Missä Minervan toimipiste tulee Porissa sijaitsemaan?

Toimipiste avataan Porin IsoKarhuun, osoitteeseen Isolinnankatu 15. Sisäänkäynti Minervaan tulee sekä Liisankadulta että kauppakeskuksen sisältä.

Milloin IsoKarhun toimipiste avautuu?

Syksyllä 2022, tarkempi ajankohta varmistuu lähempänä. 

Mitä palveluita Minerva Porissa tarjoaa?

Toimipisteeseen tulee toistakymmentä vastaanottohuonetta, röntgen ja laboratorio. Yleislääkäreiden lisäksi asiakkaita palvelevat useat erikoislääkärit, kuten lastenlääkärit. Minerva on jo vuosia tarjonnut kattavat lastenlääkärin ja lasten sairaanhoitajan vastaanotot, joita varten asiakkaamme ovat ajaneet Raumalle Porista ja lähiseuduilta. Lisäksi IsoKarhussa aloittaa lastenneurologi, jonka palveluita ei aikaisemmin ole yksityispuolella ollut tarjolla koko Satakunnassa.

Työterveysasiakkaille tarjoamme kattavaa työterveyshuollon palvelua

Minua kiinnostaa Minerva työpaikkana, kenelle voin lähettää hakemuksen?

Voit lähettää avoimen hakemuksen Minervan Porin yksikönpäällikölle Jasperiina Mattssonille jasperiina.mattsson@laakarikeskusminerva.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti.

 

Lue lisää:

Lääkärikeskus Minerva avaa toimipisteen Porin IsoKarhuun

Minervan paluumuuttajalla on kädet täynnä IsoKarhun toimipisteen suunnittelussa