minerva_kuvapankki_2409-3_Sari_Salminen

Haemme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Satakunnan vuoden perheyhtiöksi valittu Lääkärikeskus Minerva on yli 30 vuotta terveydenhuoltoalalla toiminut paikallinen ja vastuullinen yritys, joka tekee pitkäjänteistä työtä palvellakseen seutukunnan asukkaita. Meillä Minervassa asiat hoituu alusta loppuun asti, ja jokainen työntekijämme on avainroolissa tämän palvelulupauksen lunastamisessa.

Minervassa on vahva yhteen hiileen puhaltamisen perinne ja teemme kaikki tiivistä yhteistyötä päämääriemme saavuttamiseksi. Korkea työhyvinvointi on menestyksemme elinehto, ja meille on muun muassa myönnetty Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti. Työhyvinvointia edistääksemme tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja esimerkiksi työsuhde-etuina virkistysseteleitä niiden täydestä arvosta.

Haemme röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Rauman toimipisteeseemme. Edellytämme sinulta röntgenhoitajan pätevyyttä ja mahdollinen aiempi työkokemuksesi katsotaan eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Joustavuus, positiivisuus ja yhteistyökykyisyys ovat myös tärkeässä roolissa, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Työtehtäväsi pitävät sisällään muun muassa monipuolisesti natiivitutkimuksia ja ultraäänitutkimuksissa avustamista.

Kyseessä on säännöllinen kokoaikatyö maanantaista perjantaihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen kaisa.koskinen@laakarikeskusminerva.fi  27.4.2021 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, koska alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja työpaikasta voit kysyä em osoitteesta, tai soittamalla numeroon 050-4373687.