SOITA 02 838 0800 / Rauma       02 838 0880 / Eura

CALL 02 838 0800 / Rauma       02 838 0880 / Eura

Etusivu » TTH Ajankohtaista » Kevään 2020 ensiapukurssit

Kevään 2020 ensiapukurssit

Lääkärikeskus Minerva Oy on Suomen Punainen Risti Ensiapu Oy:n sopimuskumppani

 

HÄTÄENSIAPU, 8 tuntia

Keskiviikko 15.4.2020 klo 08.30-15.30

Heli Uusi-Kerttula

146 +alv / hlö

 

EA-1 KURSSI, 16 tuntia (Järjestetään yhdistelmäkoulutuksena*)

Keskiviikko 22.4.2020 klo 08.30-15.30

Heli Uusi-Kerttula tai Sarianna Teinilä

206,00 € +alv / hlö

*Yhdistelmäkoulutus : verkko- ja lähikoulutuksena toteutettava yhdistelmäkoulutus on suunniteltu siten, teoriaosuus (50%) kurssista toteutetaan aina verkossa itselle sopivana ajankohtana, mutta kuitenkin siten, että se tulee olla suoritettuna lähijaksolle tultaessa. Toinen osuus suoritetaan (50%) lähijaksona käytännön kädentaitoja opetellen.

Verkko-osuuden opiskelu onnistuu älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Joustavamman opiskeluajan ja yksilöllisen opiskelutahdin lisäksi koulutus hyödyntää digitaalisia opetusmenetelmiä. Punaisen Ristin ensiaputodistuksen ja pätevyysmerkinnän saa vasta sitten, kun verkko- ja lähikoulutusosio on hyväksytysti suoritettu.

 

HÄTÄENSIAPU, 4 tuntia

Keskiviikko 15.5.2020 klo 12.00-15.15

Else-Maj Myrsky

111,00 +alv / hlö

 

Sijainti

Kaikki kurssimme järjestetään Lääkärikeskus Minervan tiloissa osoitteessa Kalliokatu 4. Koulutustila löytyy kolmannesta kerroksesta.

Sisältö

Ensiapukurssi sisältää opetuksen ja ohjauksen lisäksi harjoittelua erilaisissa ensiaputilanteissa. Kurssien sisältö määräytyy SPR:n ohjeiden mukaisesti.

Hinta

Kurssihintaan sisältyy opetuksen ja ohjauksen lisäksi kahvitus, kurssitodistus ja kurssisuorituksen kirjaaminen pätevyysrekisteriin.

Kurssihinnat määräytyvät yllä olevan taulukon mukaisesti. Hintoihin lisätään 24% arvonlisävero.

Ilmoittautuminen ja peruutukset

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse ko kurssin kouluttajalle. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuneita tulee olla vähintään 8 hlöä, jotta kurssi voidaan pitää. Peruutukset tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa kurssimaksu peritään täysimääräisenä. Kurssille osallistujille lähetetään vahvistus ensiapukurssista noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, yhdistelmäkoulutuksissa mahdollisesti jo aiemmin.

Ensiapukoulutus omalle ryhmälle

Järjestämme myös yrityksille omia ensiapukursseja (hätäensiapu- ja EA 1 -kursseja,  Trafin hyväksymiä ammattikuljettajien ensiapukoulutuksia (perus/syventävä) sekä sähkömiesten hätäensiapukoulutuksia.. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Pyydä tarjous!

EA1 koulutuksen voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin hätäensiapukoulutuksessa. Kun lyhyt ensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen ensiavun peruskoulutus, jotta EA1 -pätevyys pysyy voimassa.

 

Yhteystiedot

Ensiapukursseja koskevat tiedustelut ETK-kouluttajilta:

Else-Maj Myrsky

Sarianna Teinilä

Heli Uusi-Kerttula

(etunimi.sukunimi@laakarikeskusminerva.fi).

 

Tervetuloa ensiapukurssille oppimaan ensiapua ja ylläpitämään ensiaputaitoja!

 

EA